tisdag 2 september 2008

Biträdande


Jag gillar att ni kallar mig förläggare, med boken i färskt minne känns det också helt naturligt att acceptera detta. För att blidka Richard Herold (förlagschef, förläggare, medieälskling) vill jag dock poängtera att jag är BITRÄDANDE förläggare.
Jag skriver detta för att undvika att Richard återigen ställer sig på kontoret och, likt Christopher Lambert i Highlander, utbrister: "There can be only one!"

7 kommentarer:

Anonym sa...

Jag misstänker starkt att Klas och Anders utnyttjar Stefan för att irl pröva en av de mer offthewallidéer som förekommer i boken, om hur man når framgång i sin karriär genom oprovocerade bredsvärdsblogghugg i ryggen på sin chef. Boken verkar inte oanvändbar i övrigt, men jag är inte helt övertygad om just denna metods positiva effekter för nykläckta journalister eller andra typer av anställda, till exempel bokförlagsanställda med helt färsk titel som tex biträdande som inte ens fått sina nya visitkort, och skulle därför rekommendera läsare av boken/bloggen att praktisera detta råd med viss försiktighet.

stefan sa...

Här försöker man bjuda på lite konsumentjournalistik och så blir man hotad. Vad säger facket?

Anonym sa...

Skulle inte det läggas ned för att de inte uträttar någonting för er medlemmar?

stefan sa...

Jo, men först sen de hjälpt mig.

Klas sa...

Richard: Det här är bara början.

Anonym sa...

Befarade det o tänkte att en ordentlig stämning-i-bäcken eller vad man säger skulle hindra de värsta urspårningarna...

Klas sa...

Det funkar säkert. Stefan är väldigt lättpåverkad.