fredag 17 oktober 2008

Skvallerfesten


Igår var vi på en fantastiskt rolig och mycket generös tioårsfest för Dagens Media, vars chefredaktör Fredrik Svedjetun håller i "Byt namn!" på bilden. VA-journalisten Emanuel Sidea försökte få oss att köpa hus i Turkiet och bli grannar med Felix Herngren. Bokhoran Johanna Ögren som var besviken på att hon inte fått en bok (något vi genast ska ordna) och den älskvärda Popjunkien ifrågasatte vår Viktor & Rolf-look.

Vi hängde även med Niclas Rislund som avslöjade hemliga planer på att höja sitt skrivbord på Dagens Media för att han, i sin nya roll som redaktionschef, ska kunna se ned på de andra på redaktionen. Reportern Ola Eriksson berättade att klippet med Anders och mig var ett av de mest sedda på sajten. Det var Ola som skötte det finfina kameraarbetet och zoomade in mina flikar.
I korridoren höll Daniel Nyhlén en mycket underhållande utläggning om Göran Persson.

Apropå politik. Leif Pagrotsky kom också fram och berättade att boken var den enda han läst av alla de han fått bokmässan.
Vi frågade förstås varför.
– Den var rosa, sa Pagrotsky.
– Vad tyckte du då?
– Skrämmande!
En stund senare berättade han om att han en gång velat riva vårt Nationalmuseum, men att ingen hade tagit honom på allvar.

P.S. Tidningen har kanske landets mest skrämmande kommentarstrådar men själva DM-redaktionen måste vara en av de trevligaste i riket.

4 kommentarer:

stefan sa...

Ytterligare en fest jag inte blivit inbjuden till. Glöm att jag läser DM i framtiden!

Skafferiet sa...

Du är en fantastisk fotograf Klas.

stefan sa...

Tror att det är SÄPO som skadat filmen, för Paggans skull.

Klas sa...

Anders: Tack!

Stefan: Filmen?