torsdag 29 maj 2008

Tack, Steffhan!



Eftersom jag är född i mitten av 70-talet tillhör jag de svenskar som fortfarande förstår att uppskatta det fina med ironi. För hur förklarar Steghaaffhn Sunnheredahaal annars det här korrfelet på sista uppslaget i ALT där Athlassss presenterar höstens utgivning?

Reicson, Ericson… Undrar hur många försök det ska tas innan någon erinrar sig ett visst svenskt teknikföretag och deras stavning?

6 kommentarer:

stefan sa...

Jag vill inte skylla ifrån mig, men jag jobbar med redaktion. Inte marknadsföring. Har ni någonsin sett mig stava fel på era namn? Skulle inte tro det.

stefan sa...

Å andra sidan kan man ju så här i efterhand säga att det är en del i en briljant marknadsföringsplan – du ska ju ändå byta namn...

JKL sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Anonym sa...

Det är kokainknarkande skitar som ni som står för mediebranschens förfall.

Klas sa...

Anonym: Kokainknarkande…? Personligen ägnar jag mig numera åt långdistanslöpning, lägger mig senast 22.00 och är mycket noga med mina antioxidanter. Så jag kan inte hålla på med sådana fritidsaktiviteter. Jag snusar inte ens längre, kära du.

Men jag tror att du missförstått bokens upplägg en smula. Den är nog en smula mer kritisk än vad jag utgår från att du tror.

Skafferiet sa...

Anonym: Ja, haha. Du har verkligen fel. Skicka din mejl så sänder vi över vårt kapitel om hälsa. Du har mycket att lära.