tisdag 29 april 2008

Omslag


Nu hoppar vi ordentligt i tiden. Men så här ser omslaget ut just nu. Formgivet av Jonas Cramby som tidigare gjort Josefin Ekmans bok Rockabilly, men nu är mest känd som joggarbloggaren Jonas av Arabien.

Innehåll

Är det här en bra "säljtext"?
Journalistyrket fortsätter att locka ungdomar på väg ut i arbetslivet. Men vad krävs egentligen för att slå sig fram? I boken Byt namn och andra sätt att lyckas som journalist ger frilansjournalisterna Anders Rydell och Klas Ericsson råd till de som vill in på en av Sveriges mest konkurrensutsatta jobbmarknader.

Byt namn och andra sätt att lyckas som journalist är en självhjälpsbok som lär läsaren att bemöta en cynisk medievärld med dess egna metoder. Men det är inte bara en överlevnadsguide. Det är en bok om vägen till framgång – och ett bättre liv.
Ungdomar kanske låter lite fåningt?

Presentationer

Stämmer det här?
Anders Rydell, 26 år, är frilansjournalist och framtid- och innovationsredaktör på Bon Magazine. Han skriver krönikor för bland annat Forum AID, Veckorevyn och Din Teknik. Klas Ericsson, 32 år, är frilansjournalist med ett förflutet som redaktör på tidningarna Res och Café. Han skriver bland annat för Damernas värld, Sonic och Bon.